Tillfälle! Miljövänligt torkskåp i snygg design!

Just nu erbjuder vi ett Speedy Torkskåp till hämtpris 4995 kr inkl moms (ordinarie pris 5300 kr)! 
Hämtar gör man i vårt showroom på Kungsvägen 26 i Sollentuna mot postförskott eller mot kontant betalning. 

Vänligen anmäl att du önskar reservera ett Speedy Torkskåp för detta kampanjpris via:  
Tel: 08-594 69 020 
E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..  

Speedy torkskåp är ett modernt och kompakt torkskåp för miljömedvetna konsumenter. Det sparar ca 60% av elkostnaden jämfört med andra standard torkskåp och torktumlare på marknaden. 

Speedy har en unik torkmetod som skonar dyrbara textilier då den återanvänder varm cirkulerande avfuktad luft istället för het luft som bränner och torkar ut materialet. Även de mest känsliga material som siden, ylle och linne torkas på ett skonsamt sätt.

Den unika tekniken bygger på att varmluften cirkulerar via dubbla fläktsystem för snabb skonsam torkning. Inbyggd värmeväxlare i toppdelen ger låg energiförbrukning och minskar din elräkning samt minskar belastningen på huvudsäkringen. 

Speedy är ett idealiskt torkskåp som tar liten plats och även kan användas som garderob eller förvaring, perfekt för den trångbodda.

Passa på. Vi har just nu ett antal på lager vilka vi nu säljer ut!

Speedy Torkskåp - Skonsam mot alla slags textilier och ger en lättstruken tvätt med låg energiförbrukning.

Acma HP 4900 Four Seasons

Acma HP Four Seasons är en värmepump helt utan utomhusdel som jobbar med både luft/luft och frånluft samtidigt vilket ökar effektiviteten. Få friskluftsventilation och luftrening på köpet! Aggregatet är väl beprövat för att ventilera bort radon som är ett problem i många bostäder.

POLAR AIR - Aircondition / värmepump

Trött på värmen? Skaffa skön svalka i frisk luft! Installera själv en POLAR AIR AC-unit utan utomhusdel. Endast två hål i väggen och jordat eluttag (krävs därför ingen behörighet).

Radon problem?

Har ni problem med förhöjda radonvärden i ert hus? Då kan vi hjälpa er både med mätutrustning och en kombinerad lösning med vår Acma HP ventilationsvärmepumo och en radonsug.

Friskluftsventilation

Visste ni att vår Acma ventilationsvärmepump byter luft i en normalstor villa ca 20 gånger per dygn. Man får därmed in 200 m3 ren frisk luft varje timme.

Please publish modules in offcanvas position.