Referenser

Bo Göthe och Maud Skytt "lnomhusmiljön viktigast"

Då vi har daghem och fritidsverksamhet i vår fastighet där många barn vistas, var det viktigt med inomhusmiljön. När vi hörde talas omAcma Four Seasons värmepumpenoch dess unika egenskaper med både värme, kyla, ventilation och luftbehandling bestämde vi oss direkt. Vi rekommenderar verkligen alla att investera en Acma värmepump.

Björn och Gunilla Persson "Torrt och varmt överallt"
Vår förstaAcma Four Seasons värmepump var i drift i över 15 år i vårt förra hus. Dessutom installerade vi ytterligare två Acma värmepumpar, ett till vårt garage/verkstad i anslutning till huset samt ett till vårt hus i Dalarna där vi numera är bosatta. Vi är väldigt nöjda med att det är torrt och varmt på vintern och att vi får svalka  på sommaren. Sist men inte minst har vi alltid frisk & fräsch luft tack vare Acma värmepumpen.

Jan Savander "Vilken överraskande energibesparing"
Vi installerade enAcma Four Seasons värmepumpför drygt 12 år sen och efter en kontinuerlig noggrann uppföljning av energiförbrukningen överraskas jag av den rejäla minskningen av vår elförbrukning som skett. Vi klarar uppvärmningen av vår 160 m2 villa med enbart Acma värmepumpen under större delen av vintern. Vi har även minskat vår radonhalt i huset så Acma har verkligen visat sig vara en "energisparare". 

Pernilla Wiberg Hotel i Idre " Vi har installerat Speedy Torkskåp i alla hotellrum"
Pernilla Wiberg Hotell är ett högklassiskt hotell byggt i nordisk stil med mycket trä och sten, inrett i samråd med Pernilla Wiberg själv, som är mycket miljömedveten. Närheten till naturen, Idre Fjälls stora aktivitetsutbud och Idre golfbana gör det enkelt att kombinera ett aktivt friluftsliv med högklassikt boende. EttSpeedy Torkskåpär uppställt i varje hotellrum och är mycket uppskattat av hotellets gäster där de snabbt och enkelt kan torka sina kläder efter en härlig aktivitetsdag.

Brf Skatan "Alltid perfekt inomhustemperatur"
Efter vår installation av BuildingMaster har vi fått ett jämnare och behagligare inomhusklimat med perfekt temperatur som passar alla oss boende året runt. Vi ställer bara in önskad temperatur och via signaler från de tre innegivarna sköterBuildingMasterom resten. Vi har sparat ca 14 % och är mycket nöjda.

Tranemobostäder  "22% besparing gjorde att vi kunde investera ytterligare"
Att installationen av innegivarna gick snabbt och enkelt var en viktig faktor när vi bestämde oss för ett styr & reglersystem för att spara in på vår energiförbrukning. Besparingen visade sig vara 22 % för de första sex månaderna (januari till juli) så vi är mycket nöjda och har redan investerat i ytterligare enBuildingMaster.

Kista Racket Center "Investeringskostnaden tjänades snabbt in"
Kista Racket Center är en stor byggnad där badmintonbanor, squashbanor och även en racquethallbana samsas. Här finns också gym, solarium, racketshop och en restaurang. Investeringen och installationerna avHF Electronicballaster har visat sig vara en smart lösning. Investeringskostnaden tjänades snabbt in på energibesparingen. Detta är en perfekt energisparlösning för rackethallar, lokaler, offentliga byggnader, lager, kontor etc.

Det finns fler referenser!
Vi väljer referenser i din närhet som har ett liknande hus/fastighet som ditt, så får ni själva höra vad de har för erfarenheter.   
För mer information, kontakta oss på telefon: 08-594 69 020 eller via e-mail:info@enersave.se

Acma HP 4900 Four Seasons

Acma HP Four Seasons är en värmepump helt utan utomhusdel som jobbar med både luft/luft och frånluft samtidigt vilket ökar effektiviteten. Få friskluftsventilation och luftrening på köpet! Aggregatet är väl beprövat för att ventilera bort radon som är ett problem i många bostäder.

POLAR AIR - Aircondition / värmepump

Trött på värmen? Skaffa skön svalka i frisk luft! Installera själv en POLAR AIR AC-unit utan utomhusdel. Endast två hål i väggen och jordat eluttag (krävs därför ingen behörighet).

Radon problem?

Har ni problem med förhöjda radonvärden i ert hus? Då kan vi hjälpa er både med mätutrustning och en kombinerad lösning med vår Acma HP ventilationsvärmepumo och en radonsug.

Friskluftsventilation

Visste ni att vår Acma ventilationsvärmepump byter luft i en normalstor villa ca 20 gånger per dygn. Man får därmed in 200 m3 ren frisk luft varje timme.

Please publish modules in offcanvas position.